Schoonheidssalon Beautique

Gelaatsverzorging

Wij verzorgen uw huid met behulp van specifieke technieken (bv. collageen- en hydrajetbehandeling).

AdobeStock 83236760
wenkbrauw schoonheidssalon beautique

Gelaatsverzorging voor een stralende huid

Om uw huid optimaal te behandelen, passen wij onze gelaatsverzorging steeds aan uw huidtype aan en gebruiken we enkel kwalitatieve producten van o.a. BABOR. Dat exclusieve merk behoort tot de Europese top in cosmetica en bevat enkel duurzame grondstoffen. We sluiten elke sessie af met een deugddoende gezichtsmassage, want u straalt pas echt als u tot rust bent gekomen. Ontdek hieronder hoe we uw huid laten glanzen.

Edit Content
gezichtsscrub schoonheidssalon beautique
Een basisgelaatsverzorging is geen overbodige luxe. We reinigen en scrubben uw huid eerst. Vervolgens openen we uw poriën met een modern stoomapparaat, de vapozone. Daarna brengen we een masker en dagcrème aan om uw huid optimaal te hydrateren.
Edit Content
gezichtsmasker schoonheidssalon beautique

Bij een collageenverzorging passen we dezelfde technieken toe als bij de basisgelaatsverzorging, maar met collageenproducten. Die werken veroudering (bv. rimpels & droge huid) tegen en vervagen onzuiverheden. Via die therapie krijgt uw huid een enorme boost!

Edit Content
Treatment beautique

De Premium Skin Booster-behandeling omvat een volledig machinale gelaatsverzorging. Die behandeling is geschikt voor elk huidtype en bestaat uit verschillende stappen. Zo reinigen we uw huid eerst tot in de diepte (hydrafacial) en voeren we daarna zuurstof aan (oxygen). Vervolgens kunnen we de gelaatsproducten makkelijk aanbrengen via ultrasound.

Edit Content
Treatment beautique

Met behulp van de SkinFusor-techniek reinigen en verfijnen we uw huid in vier fases. Dode huidcellen verwijderen we in een vingerknip, net als onzuiverheden (deep cleanse) en talgafzettingen (peeling). Nadien hydrateren (hyaluron) we uw huid intensief. Afsluiten doen we met een dynamische impulsmassage (ceramide), waarbij we de bloedcirculatie stimuleren. Afhankelijk van uw huidtype kunnen we de vier stappen ook afzonderlijk uitvoeren.

Edit Content
hydrajet schoonheidssalon beautique

Met onze hydraterende verzorging stomen wij u klaar voor uw feest. Hydrajet is een gloednieuwe technologie die alle tekenen van veroudering in een keer aanpakt, van rimpels tot kraaienpoten.

In die behandeling reinigen en hydrateren we uw huid met behulp van gespecialiseerde apparatuur. Na afloop merkt u onmiddellijk een verschil: De behandeling vervaagt fijne lijntjes en rimpels, maakt uw huid elastischer en verhelpt hyperpigmentatie.

Edit Content
hydrafacial schoonheidssalon beautique
Wil u uw huid laten stralen en tegen externe factoren (bv. ouderdom of het weer) beschermen? Dan is de hydrafacialbehandeling ideaal voor u. We gaan met geavanceerde technologische machines te werk om uw huid te reinigen en peelen. Daarna extraheren we onzuiverheden en hydrateren we uw huid met vochtinbrengende en voedende serums op basis van antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden. Die zorgen ervoor dat uw huid er fris en gezond uitziet.
Edit Content
babor HSR
HSR Lifting van BABOR is de ultieme antiagingtechniek om rimpels en veroudering tegen te gaan. Alle producten hebben een voedende en gladde textuur die zich aan uw huid aanpast. In het gamma zitten onder meer serums, maskers en crèmes.

Volle & natuurlijke wenkbrauwen

Om uw wenkbrauwen extra vol te maken, beheersen we alle gepaste PMU-technieken. Bekijk hieronder hoe we die in het oog laten springen.

Edit Content

Met een kleine machinale naald geven we uw wenkbrauwen een zacht poedereffect en worden ze perfect afgelijnd. De poedertechniek is één tot twee jaar zichtbaar en bespaart heel wat ochtendwerk.

Edit Content

Altijd al volle wenkbrauwen gewild? Dan is microblading de ideale oplossing voor u. Met een mesje van ultrafijne steriele naalden bootsen we fijne haartjes na. Zo zien uw wenkbrauwen er niet alleen prachtig uit, maar gaan ze daarenboven lang mee (tot wel twee jaar).

Als u daarover meer informatie wil inwinnen, kan u ons iets laten weten. Wij adviseren u met plezier over de mogelijkheden. 

powderbrows schoonheidssalon beautique
microblading schoonheidssalon beautique
wenkbrauwen schoonheidssalon beautique